4.9 / 5. 79
אחד האזורים המרשימים ביותר ברכס הרי אדום, הרי הגרניט שבדרום בקעת פינן. זהו תא שטח המורכב מהרים מגמתיים אדירים החרוצים בקניונים דרמטיים. נטייל בשבילים חבויים החוצים את תא השטח ומאפשרים להעפיל אל הפסגות, לבקר בנקיקים, להתרחץ במעיינות קרירים, וליהנות מהנופים.
טיול השונה במקצת מהמוכר בירדן, טרק יפיפה שאינו מצריך שימוש בחבלים. טיול פנטסטי לחובבי מדבר.
נפגשים במעבר הגבול ערבה בשעה 07:00. נסיעה לעקבה לרכישת מזון. מעקבה ניסע לתחילת המסלול בנקב נמלה. מכאן הליכה בטרק רגלי יפה, במסלול לא מטוייל, עד לנקודת הלינה באוכף של ואדי אדס. בנקודת הלינה יחכה לנו הטנדר עם ציוד הלינה והאוכל, לינת שטח.
מרחק הליכה – כ- 6 ק"מ.
.
נרד בערוצו העמוק של ואדי אדס תוך שימוש בנקב נוח לעקיפת מפליו. מקצה הנחל נתקדם במורד ואדי פייד עד מוצאו אל הערבה ולנקודת הלינה.
מפגש עם הטנדר המקומי בנקודת הסיום של ואדי פייד, לינת שטח.
מרחק הליכה – כ- 15 ק"מ.
נתחיל את הבוקר בטיפוס אל פסגתו המרשימה של ג'בל פייד (1,155 מ') . לאחר מנוחה בפסגה נרד אל עין פייד שבחלקו העליון של ואדי פייד ומשם נצעד במעלה הזרם עד לאוכף שבראש הנחל. מפגש עם הטנדר המקומי, לינת שטח.
מרחק הליכה – כ- 13 ק"מ.
מאתר הלינה נחזור אל הערוץ של הפייד, נמשיך לאורכו ב-2 קטעים קניוני אבן חול יפים, עד לתחילת מעלה ג'בל מוכאבר, נעלה במעלה, עליה של כשעה וחצי עד על קו הרכס. מכאן נמשכת ההליכה לאורך קו הרכס המרשים ביותר בארץ אדום. תצפיות מרשימות אל הערבה, הרי פטרה ומרחב ההרים השחורים. בסיום ירידה בנקב יפה אל נקב נמלה. מכאן יקפיצו אותנו טנדרים אל הכביש.
נסיעה חזרה למעבר הגבול.
מרחק הליכה – כ- 13 ק"מ.
• יתכנו שינויים בהתאם להחלטת השלטונות, תנאי מזג האוויר ו/או החלטת המדריכים בשטח.
• מדובר בטיול בדרגת קושי בינוני עד קשה. מיועד למיטיבי לכת בלבד.
• נלך עם תרמיל גב יומי, ציוד הלינה יעבור בעזרת מנהלה של ג'יפ.
• לינת שטח בכל הלילות.
870$ למשתתף
• מדריך ישראלי.
• תחבורה בירדן.
• מדריך ושוטר ירדנים.
• כלכלה מלאה מארוחת ערב ביום הראשון ועד צהרי היום האחרון.
• צוות לוגיסטיקה שילווה אותנו במשך 4 ימים ויקים לנו מחנה במקומות הלינה, ידאג לאוכל חם וטעים.
• טיפ לנותני שירות מקומיים.
• אישור משרד הפנים והתיירות הירדני לקיום הטיול.
• מעבר גבול ישראלי (109 ₪).
• ביטוח נסיעות אישי אתגרי כולל חילוץ.
• כל שירות שלא נכלל בתוכן המפורט ובסעיף "המחיר כולל".
• הוצאות בעלות אופי אישי.
עד חודש לפני הטיול – אין דמי ביטול.
בין חודש לשבועיים לפני הטיול – 200$.
בין שבועיים ל- 7 ימים לפני היציאה – 75% מעלות הטיול.
משבוע לפני הטיול ועד מועד היציאה לטיול – מלוא המחיר.
1. יש למלא טופס הרשמה בראש העמוד ע”י לחיצה על הכפתור הכחול “הירשמו לטיול זה”
2. מקדמה – 1,150 ש”ח למשתתף, החיוב יתבצע בכרטיס האשראי מיד לאחר ההרשמה.
3. יתרת תשלום – בהתאם למספר המשתתפים – כ- 7 ימים לפני היציאה באמצעות כרטיס האשראי ובקיזוז המקדמה.
4. חובה לרכוש ביטוח נסיעות לחו”ל אתגרי כולל חילוץ, מרגע הכרזת הטיול כיוצא (ראו פירוט בהערות חשובות).
רק לאחר מסירת פרטי האשראי לנציג מטעמנו המטייל ייחשב כרשום לטיול.
1. יתכנו שינויים בהתאם להחלטת השלטונות, תנאי מזג האוויר ו/או החלטת המדריכים בשטח.
2. מדובר בטיול קשה המיועד למיטיבי לכת בלבד.
3. מיד לאחר שהטיול מוכרז כיוצא, יש לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל אתגרי הכולל חילוץ, שייתן לכם כיסוי גם למקרה של ביטול מסיבות בריאותיות מוצדקת וגם למקרה של תאונות, עפ"י כללי הביטוח. (המלצה – אנו עובדים עם גושן סוכנות לביטוח, אתם מוזמנים לפנות אליהם באופן ישיר ולהזדהות כמטיילי רדיוס, תזכו ליחס מועדף ומחיר אטרקטיבי [email protected] או 08-6222282 – תמר).
4. יש לשלוח העתק ביטוח לרדיוס [email protected]
5. באתר משרד החוץ והמטה ללוחמה בטרור (מל"ל) מפורסמת בדרך קבע (מאז 2002) אזהרת מסע לירדן. לצערנו לא נוכל לבטל השתתפות של מטייל ללא גביית דמי ביטול, אלא אם הביטול הגיע מצד טיולי רדיוס. יש לקחת זאת בחשבון בעת ההרשמה.
פורסם ב- eli baba31/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. Radius organized the climb to Kilimanjaro on the Lemosho route perfectly. The experience was excellent. I am glad I chose to do the climb with Radius. Shafu to the guide Gal, to the local company that operated the trip in a safe and quality manner. I highly recommend going to Kilimanjaro with Radius. From my experience, enjoyment and success are guaranteed.פורסם ב- Ohad Goldman30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. חברה מקצועית אמינה ועם מדריכים איכותייםפורסם ב- טל ו30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. מסע לפסגת הקילימנג'רו ינואר 2025פורסם ב- Ayala Goldman30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. מסע מטורף,הגשמת חלום. גל המדריך והצוות המקומי היו נהדרים. חוויה של פעם בחייםפורסם ב- Elena Ratz06/10/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. טיולים ברמה גבוהה, למקומות לא שגרתיים, מדריכים מקצועיים. עשיתי איתם טיולים גם בארץ וגם בחו"ל (גאורגיה), תמיד מאורגן ברמה הכי גבוהה. ממליצה חום.פורסם ב- Arie Kohn06/10/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. הטיפול של החברה והביצוע של תכנית הטיול לפרטיה היו לתפארת. שלא לדבר על המדריך שמעון גת שהוא אייקון בפני עצמו. The care Radius provided and the flawless execution of the trip were remarkable. Our guide Shimon Gatt is an icon by itself.פורסם ב- Danravit08/09/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. היינו בטיול משקיעה לזריחה במכתש רמון. נהנינו מאוד מהמדריך אריאל, שהיה מקצועי ומלא בידע וגם בעל חוש הומור ונחמד. גם ההדרכה האסטרונומית של אור ונעמה היתה מוצלחת. המסלול היה יפה וכל החוויה היתה מעולה. תודה!פורסם ב- Avi Roth21/08/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. טיול מדהים עם תמיכה מעולה של חברת רדיוס יש לציין את אסף המדריך!!!!
4.9 219 המלצות
4.9 / 5. 79
עדיין מתלבטים? השאירו פרטים ונענה לכם על הכל!
נא להשאיר פרטים כדי שנוכל לסייע לך דרך הוואטסאפ: