5 / 5. 245
נצא לספר המדבר – " בוחרים לטייל" לצאת אל המדבר, שילוב אדם וטבע…מחריטון להרודיון – מסלול אביבי בצפון מדבר יהודה, לאוהבי לכת, לשאוף אוויר צלול, להתבשם מפריחה וירוק רענן, נופי פסגות, מערה מסועפת, מנזר וכוכי התבודדות ואתר ארכיאולוגי מרתק – הרודיון.
טיול מרתק לאוהבי לכת
נצא לעבר הישוב תקוע, נרד רגלית לעבר ערוץ שעב א דיר- ערוץ המנזר, בו התבודד ראשון נזירי מדבר יהודה – חריטון הקדוש במאה הרביעית לספירה. המשך בנופי נחל תקוע לעבר מערת חריטון, מערה ארוכה ומסועפת, בה נסייר במסלול קצר, נמשיך לעבר חציית הערוץ. נעלה לעבר שרידי מנזר חריטון ונמשיך לעבר גן לאומי הרודיון – נזכה לתצפית מרשימה וסיור בארמון המבצר, מערכת המסתור ומערכת המים וכן אתר קבר הורדוס.
מרחק הליכה – כ- 8 ק"מ.
סיום משוער עד השעה 16:00 (נספיק להגיע ולהשפיע ביום הבחירות).
• תחנת דלק של גוש עציון (חברת דלק) – 07:30
• המסלול מתאים לאוהבי לכת (ללא גלישות סנפלינג).
• הגעה עצמאית (לא כולל הסעה.).
הליכה – 3, אורך המסלול כ- 8 ק"מ.
אופי המסלול – 3, מסלול הליכה בינוני.
(1=קל מאד, 5=קשה מאד)
02 במרץ (ביום הבחירות) 2020. ההרשמה נמשכת…
הטיול מתקיים בחודשים אוקטובר – אפריל.
180 ₪ למשתתף (לפי מינימום של 12 משתתפים).
עלות נוספת: כניסה לגן לאומי הרודיון – 29 ₪ למבוגר, לילד – 15 ₪, אזרח ותיק – 15 ₪. לבעלי כרטיס מטמון ללא עלות.
יש להצטייד בתעודות הרלוונטיות.
החל מ- 7 ימים לפני היציאה ועד 96 שעות לפני היציאה – 50 ש"ח.
מ- 96-72 שעות לפני היציאה – 120 ₪.
החל מ- 72 שעות לפני היציאה – מלוא התשלום.
תרמיל יום, נעליים טובות להליכה (לא תותר הליכה בסנדלים משום סוג שהו!), פנס ראש + סוללות, כובע, כלכלה ליום, 3 ליטר מים (ביום חם – 4 ליטר), מומלץ – ערכת תה + וופלים/עוגות….
פורסם ב- eli baba31/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. Radius organized the climb to Kilimanjaro on the Lemosho route perfectly. The experience was excellent. I am glad I chose to do the climb with Radius. Shafu to the guide Gal, to the local company that operated the trip in a safe and quality manner. I highly recommend going to Kilimanjaro with Radius. From my experience, enjoyment and success are guaranteed.פורסם ב- Ohad Goldman30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. חברה מקצועית אמינה ועם מדריכים איכותייםפורסם ב- טל ו30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. מסע לפסגת הקילימנג'רו ינואר 2025פורסם ב- Ayala Goldman30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. מסע מטורף,הגשמת חלום. גל המדריך והצוות המקומי היו נהדרים. חוויה של פעם בחייםפורסם ב- Elena Ratz06/10/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. טיולים ברמה גבוהה, למקומות לא שגרתיים, מדריכים מקצועיים. עשיתי איתם טיולים גם בארץ וגם בחו"ל (גאורגיה), תמיד מאורגן ברמה הכי גבוהה. ממליצה חום.פורסם ב- Arie Kohn06/10/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. הטיפול של החברה והביצוע של תכנית הטיול לפרטיה היו לתפארת. שלא לדבר על המדריך שמעון גת שהוא אייקון בפני עצמו. The care Radius provided and the flawless execution of the trip were remarkable. Our guide Shimon Gatt is an icon by itself.פורסם ב- Danravit08/09/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. היינו בטיול משקיעה לזריחה במכתש רמון. נהנינו מאוד מהמדריך אריאל, שהיה מקצועי ומלא בידע וגם בעל חוש הומור ונחמד. גם ההדרכה האסטרונומית של אור ונעמה היתה מוצלחת. המסלול היה יפה וכל החוויה היתה מעולה. תודה!פורסם ב- Avi Roth21/08/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. טיול מדהים עם תמיכה מעולה של חברת רדיוס יש לציין את אסף המדריך!!!!
4.9 225 המלצות
5 / 5. 245
נא להשאיר פרטים כדי שנוכל לסייע לך דרך הוואטסאפ: