5 / 5. 94
קשה למצוא מתחרה ליופיו של הטיול הזה. הליכה בלב חורש ים-תיכוני סבוך וירוק כל השנה, לצד פלגי מים זורמים, בריכות צלולות ושרידי היסטוריה מרתקים. תצורות הסלע, עצי הדולב הענקיים והמים הקרירים החותרים ביניהם לוקחים אותנו לנופים קסומים ושקטים שמזכירים לנו פינות אקזוטיות ופראיות.
נתחיל את הטיול בירידה מרשימה מקבר שייח' כוויס (מצפה רמי אלדמע) אל ערוצו הירוק והמרענן של נחל עמוד. נצעד באפיק הנחל המוצל ונחזור בזמן אל "תור הזהב" של צפת – נעבור בין טחנות הקמח העתיקות ומבטשות הצמר המרשימות, ונשמע סיפורי מקום ופולקלור גלילי מרתקים. במהלך הדרך, נתרחץ בבריכות הנסתרות והיפהפיות של הערוץ ונהנה מצל עצי התאנה והדולב. משם, נמשיך ונבצע מעבר חווייתי לעלייה בערוץ נחל מירון, השופע פינות חמד שקטות, פלגי מים זורמים ובוסתנים. עם סיום, נעלה חזרה לעבר חניון הפיתול (או חניון עין מירון), שם נסיים טיול בלתי נשכח בלב הטבע הגלילי.
אורך המסלול הוא כ- 7 ק"מ ברמת קושי בינונית, המסלול כולל הליכה מוצלת ברובה, מעבר על גשרונים, הליכה לצד המים ועליות/ירידות במדרגות סלע.
הפרשי גבהים: כ-220 מ' ירידה מצטברת בתחילת היום מהר מירון אל ערוץ הנחל, וכ-160 מ' עלייה מצטברת לקראת סוף המסלול בערוץ נחל מירון.
• הטיול מבוסס על הגעה עם אוטובוס מאסף בתחנות האיסוף.
• המסלול מתאים לאוהבי לכת.
• שעת סיום משוערת ותחילת חזרה דרומה – 15:00.
• לא ניתן לצרף בעלי חיים לטיול.
אורך המסלול הוא כ- 7 ק"מ ברמת קושי בינונית, המסלול כולל הליכה מוצלת ברובה, מעבר על גשרונים, הליכה לצד המים ועליות/ירידות במדרגות סלע.
הפרשי גבהים: כ-220 מ' ירידה מצטברת בתחילת היום מהר מירון אל ערוץ הנחל, וכ-160 מ' עלייה מצטברת לקראת סוף המסלול בערוץ נחל מירון.
290 ש"ח למטייל.ת
* קיום הטיול מותנה במינימום 25 משתתפים.
**ישנה עלות נוספת של תשלום לרשות הטבע והגנים עבור כניסה לשמורת נחל עמוד, על כך תשלח הודעה מסודרת בקבוצת הטיול.
החל מ- 96 שעות ממועד הטיול – מלוא המחיר.
06:00 – תחנת מנדרין תל אביב – (חוף הצוק הצפוני) – בכיכר – לחצו כאן
06:10 – יקום (בתחנת האוטובוס על כביש 2 מתחת לגשר – לכיוון צפון) – לחצו כאן
06:30 – מחלף אור עקיבא (בתחנת האוטובוס על כביש 2 לכיוון צפון) – לחצו כאן
07:00 – יוקנעם המושבה (בתחנת האוטובוס על כביש 70 – לכיוון צפון) – לחצו כאן
07:25 – מחלף גולני (בתחנת האוטובוס לכיוון צפון) – לחצו כאן
**שימו לב, לשעות האיסוף ותדאגו להקדים ב- 5-10 דקות, כדי להחנות את הרכב הפרטי בניחותא ולא לאחר (לא נוכל לחכות למאחרים!).
תרמיל גב יומי (25-35 ליטר), נעליים טובות ותקינות להליכה (לא תותר הליכה בסנדלים משום סוג!), מקלות הליכה (מומלץ מאוד!), כובע/כיסוי ראש, כלכלה ליום מלא, 3 ליטר מים לפחות, ביגוד מתאים לעונה, מומלץ – ערכת תה + וופלים/ עוגות…
פורסם ב-Google eli baba31/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. Radius organized the climb to Kilimanjaro on the Lemosho route perfectly. The experience was excellent. I am glad I chose to do the climb with Radius. Shafu to the guide Gal, to the local company that operated the trip in a safe and quality manner. I highly recommend going to Kilimanjaro with Radius. From my experience, enjoyment and success are guaranteed.פורסם ב-Google Ohad Goldman30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. חברה מקצועית אמינה ועם מדריכים איכותייםפורסם ב-Google טל ו30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. מסע לפסגת הקילימנג'רו ינואר 2025פורסם ב-Google Ayala Goldman30/01/2025Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. מסע מטורף,הגשמת חלום. גל המדריך והצוות המקומי היו נהדרים. חוויה של פעם בחייםפורסם ב-Google Elena Ratz06/10/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. טיולים ברמה גבוהה, למקומות לא שגרתיים, מדריכים מקצועיים. עשיתי איתם טיולים גם בארץ וגם בחו"ל (גאורגיה), תמיד מאורגן ברמה הכי גבוהה. ממליצה חום.פורסם ב-Google Arie Kohn06/10/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. הטיפול של החברה והביצוע של תכנית הטיול לפרטיה היו לתפארת. שלא לדבר על המדריך שמעון גת שהוא אייקון בפני עצמו. The care Radius provided and the flawless execution of the trip were remarkable. Our guide Shimon Gatt is an icon by itself.פורסם ב-Google Danravit08/09/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. היינו בטיול משקיעה לזריחה במכתש רמון. נהנינו מאוד מהמדריך אריאל, שהיה מקצועי ומלא בידע וגם בעל חוש הומור ונחמד. גם ההדרכה האסטרונומית של אור ונעמה היתה מוצלחת. המסלול היה יפה וכל החוויה היתה מעולה. תודה!פורסם ב-Google Avi Roth21/08/2024Trustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google. טיול מדהים עם תמיכה מעולה של חברת רדיוס יש לציין את אסף המדריך!!!!
4.9 225 המלצות
5 / 5. 94
נא להשאיר פרטים כדי שנוכל לסייע לך דרך הוואטסאפ: